Ataman: Navijači Zvezde  teroristi

Izvor: B92, 21.Nov.2014, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ataman: Navijači Zvezde " teroristi

Trener Galatasaraja Ergin Ataman kritikovao je posle meča navijače Crvene zvezde, koji su po njegovim rečima pravili incidente pre meča.

“Napadali su našu policiju i naše navijače bakljama i kamenjem. Njih 300-400 terorista, Evroliga bi morala da suspenduje te ljude. Bio sam zabrinut kao građanin, drugde nema takvih stvari“, rekao je Ataman posle meča.

Pre utakmice stigle su informacije da Galatasaraj nije postupio u skladu sa dogovorom i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije dozvolio oko 400 navijača Zvezde da kupe kartu za utakmicu.

Takođe, došlo je i do sukoba između navijača u kojem je tragično nastradao M.I. (1989. godište) iz Beograda.

Galatasaraj je posle dva produžetka pobedio Zvezdu u Istanbulu sa 110:103.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL TRENERA GALATASARAJA: Navijači Zvezde su teroristi

Izvor: Kurir, 21.Nov.2014

Evroliga bi morala da suspenduje te ljude. Bio sam zabrinut kao građanin, drugde nema takvih stvari“, rekao je Ataman..Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman kritikovao je posle meča sa Crvenom zvezdom u 6. kolu Evrolige, navijače tima iz Beograda, koji su po njegovim rečima pravili incidente...

Nastavak na Kurir...

Ataman: Navijači Zvezde su teroristi

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2014, 00:13

Trener Galatasaraja Ergin Ataman kritikovao je posle meča navijače Crvene zvezde, koji su po njegovim rečima pravili incidente pre meča...Osuo drvlje i kamenje na navijače Crvene zvezde: Ergin Ataman, trener Galatasraja.. .."Napadali su našu policiju i naše navijače bakljama i kamenjem. Njih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.