Obnova fiskulturnih sala u Pančevu do početka školske godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2021, 15:38

Obnova fiskulturnih sala u Pančevu do početka školske godine

Fiskulturna sala u Osnovnoj školi "Vasa Živković" u Pančevu biće kompletno sanirana do početka nove školske godine, a radove će sa skoro milion dinara finansirati Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

Ovo je danas izjavio resorni sekretar Dane Basta prilikom današnje prilikom obilaska škole, gde je rekao i da je Sekretarijat podržao i obnovu parketa u Osnovnoj školi "Bratstvo i jedinstvo", za šta je obezbeđeno 470.000 dinara.

"Aktivno radimo na ulaganju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u školsku infrastrukturu i napretku školskog sporta, koji je baza za razvoj našeg vrhunskog sporta", kazao je Basta.

On je dodao da je saradnja sa Gradom Pančevom odlična, te da će biti nastavljena uglaganja u sport i stvaranje što boljih uslova da se deca bave njime.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović kazao je da će učenici pančevačkih škola dobiti kompletno obnovljene fiskulturne sale u kojima će moći na pravi način da se bave sportom.

"Danas smo dogovorili i neke pravce saradnje u budućnosti, s ciljem da unapredimo sportsku infrastrukturu, ali i da damo podršku Savezu za školski sport Vojvodine, kao i našim sportskim klubovima", rekao je Stevanović i dodao da je Pančevo grad sportskih šampiona, te da daljim ulaganjem u sport želi da održi taj imidž.

Danas su Osnovnoj školi "Vasa Živković" dodeljeni sportski rekviziti za nastavu fizičkog vaspitanja preko Saveza za školski sport Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.