Izvor: Blic, 12.Maj.2024, 11:30

NIŽU SE UPOZORENJA RHMZ Evo gde će u naredna dva sata da PLJUŠTI I GRMI: Cela Srbija pod meteoalarmom

Iz sata u sat Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdaje nova meteorološka upozorenja, a prema najnovijem, izdatom u 12.45 časova, sada već četvrtom od jutros, u naredna dva sata biće suvo većem delu Vojvodine i Beograda, tek ponegde će biti sa kratkotrajnom kišom ili izolovanim plјuskom uz mogućnost grmlјavine, dok se u ostalim krajevima očekuje češća pojava kiše i plјuskova s grmlјavinom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U NAREDNA DVA SATA PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM Najnovije RHMZ upozorenje: Na udaru ova dva dela Srbije

Izvor: Blic, 12.Maj.2024

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavio je da se u naredna dva sata u delovima Vojvodine, na teritoriji Beograda, zapadne i jugozapadne Srbije očekuju pljuskovi sa grmljavinom, dok se u ostalim delovima zemlje očekuje suvo vreme.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.