NBA: Jokićevo veče rekorda nije bilo dovoljno, San Antonio zakazao sedmi meč

Izvor: Večernje novosti, 26.Apr.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Jokićevo veče rekorda nije bilo dovoljno, San Antonio zakazao sedmi meč

Nikola postigao 43 poena, uz 12 skokova i devet asistencija, ali to nije bilo dovoljno za pobedu. "Majstorica" se igra u Denveru Srpski košarkaš Nikola Jokić sa 43 poena ispisao je istoriju Denvera kao najefikasniji igrač tog kluba u jednom meču plej-ofa NBA lige, ali ni takav učinak nije bio dovoljan da se u šestoj utakmici doigravanja izbegne poraz od San Antonija od 120:103, i zato će majstorica da odluči >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << polufinalistu Zapadne konferencije.Fantastičnu partiju pružio je Jokić sa još ličnim i srpskim rekordom po broju poena (19/30 šut iz igre), imao je i 12 skokova, devet asistencija, tri ukradene lopte i blokadu, ali Denver nije iskorio prvu šansu za prolaz, i sada je 3:3 u seriji.PROČITAJTE JOŠ: NBA: Hjuston u polufinalu Zapada, Klipersi produžili seriju Srpski centar nije imao adekvatnu pomoć saigrača, Džamal Mari je ubacio 16, a Geri Heris 14 poena, dok je kod Sparsa Lamarkus Oldridž postigao 26, Demar Derozan 25, a Rudi Gej 19 poena...- Ne znam šta da očekujem, biće to moja prva "majstorica" i verovatno još teža utakmica od ove. Odigrao sam verovatno najbolji meč u karijeri, nije bilo dovoljno. Zbog toga kod kuće moramo da učinimo sve da obezbedimo prolaz - poručuje Jokić.Odlučujući meč dva tima igra se u noći između subote i nedelje u Denveru.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Greg Popovič o briljantnosti Jokića, predložio i način njegovog razvoja

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2019

Nikola Jokić je već sada jedan od najboljih igrača NBA lige, a šta ga savetuje Greg Popovič?..Trener San Antonija je imao priliku u ovih 6 utakmica plej-ofa da bolje upozna Nikolu Jokića, a svojom taktikom "pusti najboljeg, spreči one oko njega" dobio je šestu utakmicu u seriji i sada je 3:3..."Ne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.