Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica na Krimu održava koncert sa Zabranjenim pušenjem

Proslavljeni srpski filmski režiser Emir Kusturica stigao je na poluostrvo Krim kako bi održao koncert sa svojim bendom Zabranjeno pušenje.

Dobitnik dvije Palme na filmskom festivalu u Kanu trebalo bi da održi koncert u ljetovalištu u gradu Jalta na Crnom moru, prenosi AFP pozivajući se na rusku agenciju "RIA novosti".

"Znam da Jalta ima divne pejzaže i lijepe djevojke", rekao je Kusturica novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << po dolasku u regionalnu prestonicu Simferopolj.

Prošle godine režiser je od ruskog predsjednika Vladimira Putina dobio Orden za unapređenje prijateljstva i jačanje saradnje izmedu naroda Srbije i Rusije, kao i za popularizaciju ruskog jezika i kulture u inostranstvu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.