Kusturica stigao na Krim: Jalta ima divne pejzaže i lepe devojke

Izvor: Blic, 23.Jul.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica stigao na Krim: Jalta ima divne pejzaže i lepe devojke

Proslavljeni srpski filmski režiser Emir Kusturica stigao je na poluostrvo Krim kako bi održao koncert sa svojim bendom

"No Smoking Orchestrа".

Dobitnik dve Palme na filmskom festivalu u Kanu trebalo bi da održi koncert u letovalištu u gradu Jalta na Crnom moru, prenosi AFP pozivajući se na rusku agenciju "RIA novosti".

- Znam da Jalta ima divne pejzaže i lepe devojke - rekao je Kusturica novinarima po dolasku u regionalnu prestonicu Simferopolj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Prošle godine režiser je od ruskog predsednika Vladimira Putina dobio Orden za unapredenje prijateljstva i jačanje saradnje izmedu naroda Srbije i Rusije, kao i za popularizaciju ruskog jezika i kulture u inostranstvu.
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kusturica na Krimu: Jalta ima divne pejzaže i lepe devojke

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2017

Proslavljeni srpski filmski režiser Emir Kusturica stigao je na poluostrvo Krim kako bi održao koncert sa svojim bendom Zabranjeno pušenje...Dobitnik dve Palme na filmskom festivalu u Kanu trebalo bi da održi koncert u letovalištu u gradu Jalta na Crnom moru, prenosi AFP pozivajući se na rusku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Kusturica stigao na Krim da održi koncert

Izvor: Beta, 23.Jul.2017

Srpski reditelj Emir Kusturica stigao je danas na ukrajinsko poluostrvo Krim koje je Rusija anketirala, da bi u letovalištu Jalti održao koncert sa svojom grupom "No Smoking Orchestra".Dobitnik dve Zlatne palme u Kanu, Kusturica je rekao novinarima da "zna da Jalta ima fantastične pejsaže i lepe...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.