Kusturica na Krimu održava koncert sa Zabranjenim pušenjem

Izvor: B92, 23.Jul.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica na Krimu održava koncert sa Zabranjenim pušenjem

Proslavljeni srpski filmski režiser Emir Kusturica stigao je na poluostrvo Krim kako bi održao koncert sa svojim bendom Zabranjeno pušenje.

Dobitnik dve Palme na filmskom festivalu u Kanu trebalo bi da održi koncert u letovalištu u gradu Jalta na Crnom moru, prenosi AFP pozivajući se na rusku agenciju "RIA novosti".

"Znam da Jalta ima divne pejzaže i lepe devojke", rekao je Kusturica novinarima po dolasku u regionalnu prestonicu Simferopolj.

Prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine režiser je od ruskog predsednika Vladimira Putina dobio Orden za unapredenje prijateljstva i jačanje saradnje izmedu naroda Srbije i Rusije, kao i za popularizaciju ruskog jezika i kulture u inostranstvu.
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kusturica stigao na Krim: Jalta ima divne pejzaže i lepe devojke

Izvor: Blic, 23.Jul.2017

Proslavljeni srpski filmski režiser Emir Kusturica stigao je na poluostrvo Krim kako bi održao koncert sa svojim bendom.."No Smoking Orchestrа"...Dobitnik dve Palme na filmskom festivalu u Kanu trebalo bi da održi koncert u letovalištu u gradu Jalta na Crnom moru, prenosi AFP pozivajući se na rusku...

Nastavak na Blic...

Posle Putinovog ordena, Kusturica održava koncert sa "Zabranjenim pušenjem" na Krimu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2017

Slavni srpski filmski režiser Emir Kusturica stigao je na poluostrvo Krim kako bi održao koncert sa bendom "Zabranjeno pušenje"...Dobitnik dve Palme na filmskom festivalu u Kanu trebalo bi da održi koncert u letovalištu u gradu Jalta na Crnom moru, prenosi AFP pozivajući se na rusku agenciju "RIA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.