Konkurs za fanove festivala - tajne žurke na tvrđavi

Izvor: Blic, 20.Jun.2013, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za fanove festivala - tajne žurke na tvrđavi

Egzit je u sklopu svoje R:evolucije otvorio konkurs "Ja sam EXIT", tokom koga su sve organizacije i pojedinci imali priliku da kreiraju festival po svojoj meri i pridruže se Egzit timu.

Učešćem u konkursu i kreiranjem samo svog Egzit festivala, svi ljubitelji festivala su dobili šansu da realizuju svoju viziju, osvoje nagradu u vrednostiod 1.000 evra i postanu deo festivalskog tima.

Pobednik konkursa je Novosađanin koji je poslao ideju pod pseudonimom Bananamen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kategoriji My Idea. Kako je Petrovaradinska tvrđava jedan od najboljih prostora za festivale na svetu,ideja koju je predložio je da se maksimalno iskorisite sve prednosti koje ona pruža. Naime, tokom festivala biće organizovane tajne žurke u katakombama, prolazima i skrivenim šancima tvrđave.

Ove žurke neće biti u zvaničnom programu festivala i na njima će moći da prisustvuje samo ograničen broj ljudi koji reše zadatak koji će im biti postavljen na samom festivalu.

Pored ove nagrade organizatori festivala su odlučili da poklone2 seta karata za odabrane ideje iz svih oblasti "Ja sam EXIT"

My Idea- Ideja za DJ radionice koju je dao Vladimir Radošević

My Adventure- Izuzetno lepa priča pretočena u scenario za reklamu, dobitnik je ljubitelj festivala pod pseudonimom Krambaba.

My Art- Na adresu konkursa stigla je ideja koja će biti realizovana po radnjama Egzita, autora Nenada Dickova.

My Stage - Od NadeCvejić dobili smo predlog za binu posvećen gitarama. Ova ideja je irealizovana pojavom Riffs & Beats bine.

My Design- Fan festivala, našprijateljizGrčke, GkorosPanagiotis, uradio je 15 printovazamajicekaopredlog u duhuovogodišnjekampanje.

My Fun- Ideja Nevene Savić koja podrazumeva ples oko šipke a koja će biti realizovana tako što će u pravo devojke koje su dale ovu ideju imati prilku da nastupe na nekoj od bina.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tajne žurke na EXIT-u

Izvor: Mondo, 21.Jun.2013, 10:02

U okviru festivala, tajne žurke po katakombama i skrivenim šancima popularne Đave...Pobednik konkursa "Ja sam EXIT", u kojem su pojedinci imali priliku da kreiraju festival po svojoj meri, je Novosađanin Goran Todorović koji je predložio koncert tajnih žurki, kako bi se maksimalno iskoristio potencijal...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.