Jovanović: A gde je gradonačelnik Beograda?

Izvor: Danas, 03.Sep.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: A gde je gradonačelnik Beograda?

Slavko Gak je čovek koji je dao veliki doprinos srpskom vaterpolu, što ga je izgleda kvalifikovalo za funkciju gradskog sekretara za obrazovanje u Beogradu, izjavio je zamenik šefa odborničke grupe „Savez za Srbiju“ u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović. Članak Jovanović: A gde je gradonačelnik Beograda? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Narodnoj skupštini otvorena izložba „Dijego i Frida: osmeh na pola puta“

Izvor: Danas, 03.Sep.2018

Izložba fotografija "Dijego i Frida: osmeh na pola puta", u zajedničkoj organizaciji Narodne skupštine i Ambasade Meksika u Beogradu, danas je svečano otvorena u Domu Narodne skupštine. Članak U Narodnoj skupštini otvorena izložba „Dijego i Frida: osmeh na pola puta“ se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Počinje zimski red vožnje

Izvor: Danas, 03.Sep.2018

Zimski red vožnje u javnom prevozu koji počinje od danas, biće prilagođen trenutnim radovima na saobraćajnicama u Beogradu, izjavio je vršilac dužnosti sekretara za javni prevoz Jovica Vasiljević. Članak Počinje zimski red vožnje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

„Novi Sad je lider povezivanja mladih“

Izvor: Danas, 03.Sep.2018

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević učestvovao je proteklog vikenda na regionalnoj panel-diskusiji "Veliki događaji u službi razvoja destinacija", koju je u Budvi organizovao Egzit festival, nakon uspešno završenog trodnevnog Sea Dance festivala. Članak „Novi Sad je lider povezivanja...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.