U Narodnoj skupštini otvorena izložba „Dijego i Frida: osmeh na pola puta“

Izvor: Danas, 03.Sep.2018, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Narodnoj skupštini otvorena izložba „Dijego i Frida: osmeh na pola puta“

Izložba fotografija "Dijego i Frida: osmeh na pola puta", u zajedničkoj organizaciji Narodne skupštine i Ambasade Meksika u Beogradu, danas je svečano otvorena u Domu Narodne skupštine. Članak U Narodnoj skupštini otvorena izložba „Dijego i Frida: osmeh na pola puta“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ljubav Dijega Rivere i Fride Kalo" u Skupštini Srbije

Izvor: RTS, 03.Sep.2018

Izložba "Dijego i Frida, osmeh na pola puta" koju čini 96 crno-belih fotografija o životu meksičkih slikara Dijega Rivere i Fride Kalo, otvorena je u Narodnoj Skupštini Srbije. . Postavka izložbe "Dijego i Frida, osmeh...

Nastavak na RTS...

U Opštini Svilajnac otvoreno 12 seoskih vrtića i dve rekonstruisane škole

Izvor: Danas, 03.Sep.2018

Dve škole u svilajnačkim selima Radošin i Crkvenac kompletno su rekonstruisane ovog leta i svečano su otvorene prvog školskog dana, saopštila je opštinska uprava. Članak U Opštini Svilajnac otvoreno 12 seoskih vrtića i dve rekonstruisane škole se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Uvod u Nedelju ponosa: Otvorena izložba Severa Zolaka

Izvor: Danas, 04.Sep.2018, 13:33

Izložba fotografija “We Exist!” Severa Zolaka svečano je otvorena 3. septembra u Prajd info centru u Beogradu u ulici Kralja Milana 20. Članak Uvod u Nedelju ponosa: Otvorena izložba Severa Zolaka se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.