Jovanović: Da li gradonačelnik podržava izjavu da se u Beogradu neće graditi škole

Izvor: Beta, 03.Sep.2018, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Da li gradonačelnik podržava izjavu da se u Beogradu neće graditi škole

Zamenik šefa odbornika Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović upitao je danas gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića da li podržava izjavu gradskog sekretara za obrazovanje Slavka Gaka da se u glavnom gradu neće graditi nove škole jer navodno nema dovoljno dece.Jovanović je u pisanoj izjavi naveo da je "pod vlašću Aleksandra Vučića 73.000 ljudi napustilo Srbiju", ali i da je od 2009. godine drastično porastao broj beba rodjenih u Beogradu."Ta deca su prethodnih godina dorasla pravo za vrtiće, a danas za školu. To izgleda jedino ne znaju Goran Vesić i Slavko Gak, pa nisu izgradili nijedno obdanište za pet godina. Zbog toga opet imamo liste čekanja", naveo je potpredsednik Narodne stranke.Jovanović je optužio gradsku vlast da će sav novac kojim raspolaže "dati za 'Beograd na vodi', jarbole, jelke i slične genijalnosti" a da neće graditi nove škole.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jovanović: A gde je gradonačelnik Beograda?

Izvor: Danas, 03.Sep.2018

Slavko Gak je čovek koji je dao veliki doprinos srpskom vaterpolu, što ga je izgleda kvalifikovalo za funkciju gradskog sekretara za obrazovanje u Beogradu, izjavio je zamenik šefa odborničke grupe „Savez za Srbiju“ u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.