Gulbis: Nadam se da će me trenirati Marija Šarapova ili Ana Ivanović

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jun.2014, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gulbis: Nadam se da će me trenirati Marija Šarapova ili Ana Ivanović

Polufinalista Rolan Garosa je na zanimljiv način prokomentarisao odluku Britanca Endija Mareja da za trenera angažuje bivšu francusku teniserku Ameli Morezmo.

 Ernests Gulbis  

“Ja se nadam da će mene trenirati Marija Šarapova ili Ana Ivanović, ne mogu da se odlučim koja“, rekao je Ernests Gulbis. 

  >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

U intervjuu za "Bi Bi Si" (BBC) je Letonac rekao i da je već potrošio deo dobitka iz Pariza od 375.000 dolara.

“Otišao sam kod rođaka u Letoniju da prokockam deo dobitka. Igrao sam blek-džek i dosta sam izgubio“, istakao je Gulbis.

 

A, otkrio je i zašto nije slomio nijedan reket u meču sa Novakom Đokovićem u polufinalu.

“Dogovorio sam se sa Novakom da on to učini“, našalio se Gulbis.

 

 
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gulbis bi Anu Ivanović za trenera

Izvor: B92, 11.Jun.2014

Ernests Gulbis rekao je da bi voleo da mu trener bude Ana Ivanović ili Marija Šarapova...Letonski teniser je na ovu ideju došao nakon što je endi Mari izabrao Ameli Morezmo za svog trenera..."Endi Mari je izabrao Ameli Morezmo? Onda bih ja Anu Ivanović ili Mariju Šarapovu", rekao je Gulbis uz smeh...On...

Nastavak na B92...

Gulbis bi Anu ili Mariju za trenera!

Izvor: JavneVesti.com, 12.Jun.2014, 10:35

Duhoviti Letonac je u svom stilu prokomentarisao odluku Endija Marija da angažuje Ameli Morezmo za trenera. .  . Endi Mari je angažovao nekadašnju najbolju teniserku sveta Ameli Morezmo za trenera, a Letonac Ernests Gulbis je imao specifičan komentar, u svom stilu..  .  . - Nadam se da će...

Nastavak na JavneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.