Etno-selo poklonilo Đokoviću plac od 3.000 kvadrata

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2014, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Etno-selo poklonilo Đokoviću plac od 3.000 kvadrata

Vlasnici Etno-sela "Montenegro" u selu Brezna u Pivi odlučili su da svetskom teniskom asu Novaku Đokoviću poklone plac od 3.000 metara kvadratnih.

Poklon, jer promoviše Crnu Goru: Novak Đoković

 

Milonja Blagojević, jedan od braće koji su vlasnici sela, rekao je da su se na ovaj potez odlučili kao znak zahvalnosti za promociju Crne Gore.

 

"Ne samo što je kao teniser proslavio našu zemlju, jer je poreklom Crnogorac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << već što je svadbom na Svetom Stefanu promovisao Crnu Goru bolje nego Ministarstvo turizma poslednjih 10 godina, odlučili smo da Novaku poklonimo plac", rekao je Blagojević.

 

Plac Novaka Đokovića nalazi se na zaravni između kanjona Nevidio i planina Vojnik i Durmitor.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Etno-selo poklonilo Đokoviću plac od 3.000 kvadrata

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2014

Vlasnici Etno-sela “Montenegro” u selu Brezna u Pivi odlučili su da svetskom teniskom asu Novaku Đokoviću poklone plac od 3.000 metara kvadratnih...Milonja Blagojević, jedan od braće koji su vlasnici sela, rekao je da su se na ovaj potez odlučili kao znak zahvalnosti za promociju Crne Gore..“Ne...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.