Đoković furiozno do četvrtfinala

Izvor: Politika, 04.Sep.2013, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković furiozno do četvrtfinala

 NJUJORK - Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u čevrtfinale US Opena savladavši u četvrtom kolu Španca Marsela Granoljersa sa 6:3, 6:0, 6:0.

Đoković je za samo sat i 19 minuta počistio sa terena trenutno 43. igrača na ATP listi.

Srpski teniser je dominirao tokom celog meča, ne dopustivši protivniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << ni najmanju šansu da napravi iznenađenje.

Koliko je Đoković bio surov prema Špancu govori podatak iz prvog seta u kojem nije izgubio nijedan poen na svoj servis.

Granoljers je parirao u samo nekoliko gemova prvog seta, ali je prvi reket sveta ubrzo preuzeo incijativu i sasvim zasluženo došao do 18. gren slem četvrtfinala u karijeri.

Đoković će u borbi za polufinale igrati protiv Rusa Mihila Južnog, koji je bio bolji od Asutalijanca Lejtona Hjuita sa 6:3, 3:6, 6:7(3:7), 6:4, 7:5.

Biće to njihov deveti susret, a srpski teniser vodi sa 5:3 u međusobnim duelima. (Tanjug)

objavljeno: 03.09.2013.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak moćno do četvrtfinala

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Sep.2013

Novak Đoković odigrao je svoj najbolji meč u dosadašnjem toku US opena, pošto je deklasirao Marsela Granoljersa iz Španije sa 6:3, 6:0, 6:0.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.