Cicipas u finalu, pobedio Federera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cicipas u finalu, pobedio Federera

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u finale završnog masters turnira u Londonu, pošto je danas u prvom polufinalu savladao Švajcarca Rodžera Federera u dva seta, sa 6:3, 6:4.

Cicipas će sutra u finalu igrati sa boljim iz drugog polufinana, u kojem se večeras sastaju Dominik Tim i Aleksandar Zverev.

Grčki teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odigrao je još jedan odličan meč u Londonu, a pokazao je zadivljujuću mentalnu snagu, jer je uspeo da spasi čak 11 od 12 brejk šansi, koliko ih je imao Federer, a realizovao je tri od četiri, koliko ih je sam izborio.

Upravo to je odlučilo meč, jer je Federer sve vreme vršio veliki pritisak na servis Cicipasa. Kuriozitet je da je najtrofejniji teniser sveta osvojio tri poena više u gemovima u kojima je servirao Grk, nego u svojim servis gemovima.

Po svim pravilima to je moralo da mu bude dovoljno za pobedu, ali je ipak nije ostvario zbog fantastične igre Cicipasa u najvažnijim poenima u meču.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Cicipas pobedio Federera i plasirao se u finale završnog turnira u Londonu

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2019

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se danas u finale završnog ATP turnira u Londonu, pošto je pobedio trećeg tenisera sveta Švajcarca Rodžera Federera posle dva seta, 6:3, 6:4...Cicipas, šesti teniser sveta, pobedio je posle sat i 37 minuta i prvi put u karijeri se plasirao u finale završnog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.