Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2016, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajant: Zahvalan sam košarci

Najbolji košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant izjavio je da nije tužan uoči svoje posljednje utakmice u bogatoj NBA karijeri.

Јedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA lige večeras se mečom protiv Јute u Stejpls centru oprošta poslije 20 godina aktivnog igranja. "Dao sam sve košarci tokom duge karijere, ali i prije toga. Zahvalan sam što sam dugo bio dio toga i nisam tužan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Ipak, nedostajaće mi utakmice, saigrači i publika", rekao je Brajant, a prenosi ESPN.

Odlični šuter u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta srušio je brojne rekorde i sa Lejkersima osvojio pet prstenova NBA lige. "Nikada neću zaboraviti trijumf nad Bostonom u finalu 2010. gdoine. To bih možda izdvojio kao najbolji trenutak u karijeri. Gubili smo 3:2 u seriji, ali smo zbog sjajne atmosfere u svlačionici preokrenuli", zaključio je Brajant. Brajant se oprašta poslije brojnih povreda posljednjih godina, a ove sezone prosječno ima 16,9 poena, 3,7 skokova i 2,8 asistencija.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.