Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši direktor FBI napisao knjigu, Trampu se neće svidjeti

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp je "okorijeli lažov" koji ljude oko sebe podređuje lojalnosti kao "vođa mafije", ocijenio u knjizi bivši direktor FBI Džejms Komi.

U knjizi čiji su dijelovi procurili u javnosti, Komi opisuje Trampa kao "opsjednutog detaljima o sebi". Komi je naveo i da je Tramp "nepošten predsjednik, odvojen od stvarnosti i institucionalnih vrijednosti", da vlada "vođen egom" i lojalnošću koju zahtijeva da mu bude iskazana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Podsjetimo, Tramp je Komija smijenio u maju prošle godine zbog istrage FBI o mogućoj predizbornoj saradnji Trampovih saradnika s Rusijom 2016. godine.

Komi je u Senatu Kongresa SAD već pominjao pritiske Bijele kuće i da je Tramp zahtijevao njegovu lojalnost i zatražio da odustane od istrage postupaka generala Majkla Flina, tadašnjeg savjetnika za državnu bezbjednosti koji je bio primoran na ostavku.

U knjizi "A Higher Loyalty: Truth, Lies, and Leadership" (Velika lojalnost: Istina, laži i vođstvo), koja izlazi 17. aprila, Komi opisuje 20 godina karijere za vrijeme predsjednika Džordža Buša mlađeg i rada u FBI-u od 2013. do 2017. godine.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Donald Tramp

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.