Američki novinar saopštio loše vesti: Denver putuje na NBA završnicu – bez Jokića

Izvor: Večernje novosti, 07.Jul.2020, 20:13

Američki novinar saopštio loše vesti: Denver putuje na NBA završnicu – bez Jokića

Srpski košarkaš Nikola Jokić neće otputovati u Orlando zajedno sa ostatkom ekipe Denver Nagetsa Krenulo je odbrojavanje, kreće najjača košarkaška liga sveta. Denver će se, kao i ostale ekipe, prema planu 7. jula zaputiti u Orlando, gde ih 30. jula očekuje nastavak NBA lige.Američki novinar Majk Singer navodi da Jokić neće putovati za jedno sa saigračima i stručnim štabom."Koliko sam čuo, Nikola Jokić >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << neće biti u avionu Nagetsa koji danas putuje u Orlando. Bilo mu je potrebno dva negativna testa (na koronavirus) u Srbiji i još dva negativna testa pre nego što bi smeo da uđe u avion, kako nalaže protokol NBA. Izvor mi je rekao da je on dobio negativan test u Srbiji i da se oseća dobro, ali da je naišao na probleme oko putovanja",naveo je Singer.Ovaj problem bi trebalo da bude blaže prirode za Nagetse, te se očekuje da se Jokić pridruži ekipi prvom narednom prilikom. Pored Denvera, danas (7. jula) u Diznilend u Orlandu putuju i Orlando, Bruklin, Vašington, Finiks i Juta.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOKIĆ NE PUTUJE U ORLANDO: Zbog problema sa putovanjem ostaje u Srbiji!

Izvor: Kurir, 07.Jul.2020

Nikola Jokić srpski košarkaš  neće otputovati u Orlando na završni turnir NBA lige zajedno sa ostatkom ekipe Denver Nagetsa.

Nastavak na Kurir...

Jokiću potrebna četiri negativna testa kako bi otišao u Orlando

Izvor: B92, 08.Jul.2020, 11:27

Nikola Jokić, najbolji centar sveta, testiran je ponovo na koronavirus i rezultat je negativan, međutim pitanje je kada će se priključiti ekipi u Orlandu...Tim Denver Nagetsa, za koji nastupa naš as, u utorak je otputovao u "Dizni svet" u Orlando i u avionu nije bilo Nikole Jokića...ESPN je preneo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.