Ambasadori igrali fudbal za decu Prihvatilišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2018, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasadori igrali fudbal za decu Prihvatilišta

Ambasade Poljske i Slovačke, u saradnji sa Beogradom, organizovale su danas humanitarni turnir u fubalu "Diplomats 4 čildren" na Adi Ciganliji, a sav prihod uplaćen je na račun Prihvatilišta za decu.

U saopštenju se navodi da je 16 ekipa, sastavljenih od ambasadora, diplomata i zaposlenih u diplomatskim predstavništvima, odigralo turnir po kup-sistemu.

Novac za Prihvatilište prikupljen je tako što su zainteresovani građani i predstavnici diplomatskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kora kupovali predmete i sportsku opremu koja je svojevremeno pripadala poznatim reprezentativcima.

Između ostalog, tu su bili i dresovi srpskih reprezentativaca u fudbalu i košarci, a najveću pažnju je privukla oprema Novaka Đokovića, prenosi Beoinfo.

"Zahvaljujem svima koji su donirali sportsku opremu za ovu humanitarnu aukciju. Drago mi je da pomoć ide u prave ruke", rekao je ambasador Poljske Tomaš Njegođiš.

Pred Slovačke i Poljske, na turniru su nastupile ekipe Srbije, Finske, Hrvatske, Grčke, Italije, Kanade, Ukrajine, Velike Britanije, Rusije, SAD, Francuske, Nemačke, Delegacije Evropske unije u Srbiji, MUP i ekipa Ministarstva sporta i omladine Srbije.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Ada

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.