Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Sep.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni fudbalski turnir „Diplomats 4 Children“

U subotu, 15. septembra od 10.00, na Adi Ciganliji biće održan humanitarni fudbalski turnir „Diplomats 4 Children“. Na turniru timovi sastavljeni od ambasadora, diplomata i predstavnika ambasada u Srbiji i drugih institucija takmičiće se za komemorativni pehar i medalje. Turnir će biti održan na igralištima za mali fudbal na Adi Ciganliji. Organizatori su ambasade Poljske … The post Humanitarni fudbalski turnir „Diplomats 4 Children“ appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Ada

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trofej Beograda 2018 u badmintonu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Sep.2018

U subotu i nedelju, 15. i 16. septembra 2018, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji biće održan Trofej Beograda 2018 u badmintonu. Na turniru, XVIII Kup grada – Trofej Beograda 2018 u badmintonu, koji posle Prvenstva Srbije ima najdužu tradiciju od svih badminton događaja u našoj zemlji,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.