Zvezda u finišu do boda u večitom derbiju

Izvor: Beta, 19.Sep.2021, 20:18

Zvezda u finišu do boda u večitom derbiju

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su večeras nerešeno 1:1, u derbi meču devetog kola Super lige Srbije.Crno-beli su poveli u 165. "večitom" derbiju golom Bibrasa Natha u 36. minutu, a izjednačenje i bod Crvenoj zvezdi na stadionu u Humskoj doneo je Aleksandar Katai u 83. minutu. Partizan je i dalje prvi na tabeli, sada ima 22 boda, dva više od crveno-belih.Fudbaleri Partizana će u narednom kolu domaćeg šampionata gostovati Mladosti, dok će crveno-beli dočekati Voždovac.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan i Zvezda remizirali, šampion izvukao bod

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2021

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su večeras nerešeno 1:1, u derbi meču devetog kola Super lige Srbije.

Nastavak na Radio 021...

Juve i Milan podelili bodove, prvi poraz Morinjove Rome

Izvor: RTS, 19.Sep.2021

U derbiju četvrtog kola Serije A, fudbaleri Juventusa i Milana odigrali su nerešeno 1:1, dok je Roma zabeležila prvi poraz u sezoni, pošto je izgubila u gostima od Verone sa 3:2. . Derbi u Torinu je počeo odlično za ekipu Juventusa. ..Alvaro Morata je doneo "Staroj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.