Izvor: RTS, 19.Sep.2021, 06:11

Partizan i Zvezda u 165. “večitom“ derbiju

Fudbaleri Partizana dočekuju tim Crvene zvezde u 165. “večitom“ derbiju kojim se završava deveto kolo Linglong Superlige Srbije. Utakmica na stadionu u Hunskoj počinje u 18 časova, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Duel crno-belih i crveno belih je i derbi vrha tabele jer Partizan je trenutno prvi sa 21, dok je Zvezda druga sa 19 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bodova.

Oba rivala derbi dočekuju posle pobeda u evropskim utakmicama i samouvereno očekuju da nastave sjajnu seriju igara.
Stratezi timova su na medijskim konferencijama istakla da su timovi spremni i da u duel ulaze bez kalkulacija sa željom za pobedu.
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković je istakao veću važnost psihološke od taktičke pripreme, na drugoj strani trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević je istakao da u duel ulaze rasterećeni sa željom da prikažu svoj maksimum i dođu do pobede na svom terenu.
Oba rivala u meč ulaze bez kalkulacija, sa maksimalnom željom za nadigravanjem, što je preduslov za odličnu fudbalsku predstavu bez obzira na krajnji ishod.
Derbi Partizana i Crvene zvezde u Hunskoj počinje u 18 časova, a a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan i Zvezda igraju danas 165. večiti derbi

Izvor: Beta, 19.Sep.2021

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju danas 165. "večiti" beogradski derbi.Utakmica devetog kola Super lige Srbije igra se od 18 časova na stadionu u Humskoj.Najveću utakmicu srpskig fudbala crno-beli dočekuju kao lideri šampionata sa maksimalnim 21 bodom iz sedam utakmica, dok je Zvezda druga...

Nastavak na Beta...

Utakmica Partizana i Zvezde 165. put – ko je favorit u "utakmici bez favorita"

Izvor: RTS, 19.Sep.2021

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde 165. put igraće međusobni duel u nacionalnom šampionatu, a ove jeseni oba tima dočekuju bečiti derbi u pozitivnom raspoloženju. Dva najpopularnija srpska kluba iza sebe imaju odličan početak sezone, kako u prvenstvu, tako u Evropi, pa se gledaoci nadaju...

Nastavak na RTS...

GROBARI SE LOME OKO RIKARDA: Jedni ga hvale, drugi ne, ali SUDIJU SVI KRITIKUJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021

Smatraju da je poništen čist gol...Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su 1:1 u 165. večitom derbiju...Partizan je poveo pogotkom Natha u 36. minutu, dok je gostujući tim izjednačio u 83. minutu. Poravnanje je doneo Aleksandar Katai...Loš Partizan, a i takav Partizan je čak mogao pobediti...Onaj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.