Zvezda ne igra fudbal, golove daje iz prekida

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020, 23:18

''Zvezda ne igra fudbal, golove daje iz prekida''

Razočaran je bivši predsednik kluba.

I dalje se sređuju utisci posle polufinala Kupa i pobede Partizana nad Crvenom zvezdom (1:0) na stadionu u Humskoj.

I dok pristalice Partizana likuju posle četvrte uzastopne utakmice u kojoj crno-beli nisu primili gol od Crvene zvezde, oni kojima je Zvezda u srcu traže razloge slabe partije ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dejana Stankovića.

Bivši predsednik kluba Dan Tana je u razgovoru za ''Kurir'' imao zamerke na stil i našin igre crveno-belih.

''Ne mislim da Partizan ima tako dobru odbranu, pa njima je Spartak dao tri komada. Ono što me brine je da sam kod igrača Partizana video strast, dok Zvezdini fudbaleri to nisu imali.







Crvena zvezda ne igra fudbal, golove daje iz prekida, a ne iz smišljenih akcija i kroz pas igru. To je ono što me brine. Želim da ukažem na greške, da se ne zavaravamo više'', upozorava Tana i naglašava da mu neki igrači uopšte ''ne ulivaju poverenje''.

Ipak, s druge strane ima razumevanja za mladog trenera Dejana Stankovića.

''Milošević je imao više vremena da uigra ekipu od Stankovića. Treba biti realan. Mora se Dekiju dati vremena, najmanje šest meseci. Nije ovo za veliku paniku. Meni samo smeta što su svi igrači Zvezde pali, nisu stvorili šansu iz igre za gol. E, to je problem!'', objasnio je Dan Tana.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.