Zvezda čeka Jagodinu, Partizan gostuje na Čairu

Izvor: RTS, 06.Mar.2016, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda čeka Jagodinu, Partizan gostuje na Čairu

"Večiti derbi" je bio i prošao (pitanje je, zapravo, koliko je "prošao", imajući u vidu sva dešavanja na njemu i reakcije kojima se ne nazire svršetak). Međutim, Super liga mora da se nastavi i to će biti učinjeno mečevima 25. kola.
Utakmicama 25. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije. Fudbaleri Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ovog vikenda dočekuju Jagodinu u slavljeničkoj atmosferi zbog proslave 71. rođendana kluba. Partizan ide u Niš, gde će u nedelju od 19 časova igrati protiv ekipe koju je pre par dana eliminisao u četvrtfinalu Kupa Srbije, Radničkog.

Miodrag Božović ne može da računa na Aleksandra Lukovića, koji je dobio crveni karton u "večitom derbiju". Zanimljivo će biti videti da li će Damjan Le Talek ponovo zaigrati štopera ili će šansu dobiti Brazilac Edson.
U subotu je na programu još samo jedna utakmica, u kojoj Voždovac dočekuje Mladost, dok se preostalih šest igra u nedelju, gde će svakako u centru pažnje da bude okršaj Radničkog i Partizana na Čairu.
Partizan i Radnički, koji, ovo se ne naglašava dovoljno često, sjajno vodi Milan Rastavac, su odigrali sjajan meč u Kupu Srbije i očekivanja su da isto prenesu i na naredni svoj duel.
Borac iz Čačka dočekuje Spartak (dve ekipe koje su takođe bile trijumfalne u četvrtfinalu Kupa), Vojvodina gostuje Radu na Banjici, a Novi Pazar stiže OFK Beogradu na Karaburmu.
Čukarički na Banovom brdu dočekuje Javor, a u Surdulici se sastaju Radnik i Metalac.
Raspored 25. kola:
Subota: Voždovac - Mladost Lučani (14), Crvena zvezda - Jagodina (18)
Nedelja: Rad - Vojvodina (13), Borac - Spartak, Čukarički - Javor, OFK Beograd - Novi Pazar, Radnik - Metalac (14), Radnički Niš - Partizan (19)
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.