USIJANE KUGLICE: Evo na koga sve mogu Zvezda i Partizan u dva takmičenja, kao i Čuka u Ligi konferencija

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2022, 09:30

USIJANE KUGLICE: Evo na koga sve mogu Zvezda i Partizan u dva takmičenja, kao i Čuka u Ligi konferencija

Čekaju se rivali.

Žrebom u Nionu u utorak će biti određeni parovi plej-ofa za Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija.

Prvo će u podne potencijalne rivale u plej-ofu dobiti fudbaleri Crvene zvezde. Kao povlašćeni mogući rivali crveno-belih, koje prvo očekuje dvomeč sa Pjunikom iz Jermije u trećoj rundi kvalifikacija, su Trabzon (Turska), pobednik Bodo Glimt (Norveška) – Žalgiris (Litvanija) ili pobednik Makabi Haifa (Izrael) – Apolon (Kipar). >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ukoliko ispadnu od Pjunika fudbaleri Crvene zvezde imaće priliku za popravni za prolaz u Ligu Evrope. Taj žreb je na programu u 13 časova, a Zvezdini mogući rivali su poraženi iz mečeva treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Naravno, u žrebu za plej-of Lige Evrope od 13 časova biće Partizan. Crno-beli u četvrtak igraju prvi meč treće runde protiv AEK-a iz Larnake, a ako eliminišu Kiprane u plej-ofu bi mogli da igraju protiv Genta (Belgija), Austrije iz Beča, Hartsa (Škotska), Sivasa (Turska), Dnjipra (Ukrajina) ili Silkeborga (Danska).

Ukoliko ne budu uspešni u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope, crno-beli će misiju nastaviti u plej-ofu za Ligu konferencija, gde bi ih čekao pobednik jednog od duela: Spartak Trnava /Rakov, Lugano/Hapoel Ber Ševa, Levski/Hamrun i Mol/Petroklub.

Konačno, u najmlađem klupskom takmičenju Starog kontinenta rivala čeka Čukarički. Beograđani u trećem kolu kvalifikacija igraju protiv Tventea, a ukoliko eliminišu Holanđane rivali u plej-ofu za Ligu konferencija mogu da im budu Fiorentina, APOEL/ Kizilžar, Bazel/Brondbi ili Bačakšehir/Brejdablik.

Žreb za plej-of Lige konferencija je na programu u 14 časova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.