UŠAO U ISTORIJU: Ispred LJUBIMCA Delija su još samo OVE dve LEGENDE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2017, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŠAO U ISTORIJU: Ispred LJUBIMCA Delija su još samo OVE dve LEGENDE (FOTO)

Crveno-beli u četvrtak gostuju Šampionu Evrope.

Poraz u večitom derbiju od Partizana, bio je prvi za Crvenu zvezdu u Regionalnom takmičenju. Uprkos tome, posle susreta protiv crno-belih, pomerena je još jedna granica.

U timu šampion Srbije i Aba lige po 355 put našao se Branko Lazić. Ljubimac Delija i crveno-bele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodice, tako je na večnoj listi igrača sa najviše utakmica za tim sa Malog Kalemegdana, pretekao Vuka Radivojevića (354 meča) i izbio na 3. poziciju.

A photo posted by kkcrvenazvezdafans (@kkcrvenazvezdafans) on Feb 7, 2017 at 11:53am PST

Ispred Zvezdinog "Le Branka" su samo klupske legende Predrag Bogosavljev (417 odigranih utakmica) i neprikosnoveni Slobodan Nikolić, sa 421 nastupa. Hoće li ih Lazić uskoro prestići, ostaje da se vidi.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda: Lazić treći u istoriji, Simonović na 250

Izvor: B92, 08.Feb.2017, 10:54

Branko Lazić i Marko Simonović zabeležili su lepe jubileje u večitom derbiju protiv Partizana...Popularni Laza postao je treći igrač sa najviše nastupa u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, pošto mu je duel sa crno-belima bio 355. u crveno-belom dresu...Jedan od najboljih defanzivaca Evrope...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.