TONČEV PREPISAO SAOPŠTENJE ZVEZDE: Jovanović je kriv za poraz Radnika od Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 15:16

TONČEV "PREPISAO" SAOPŠTENJE ZVEZDE: "Jovanović je kriv za poraz Radnika od Partizana"

Saglasan je sa crveno-belima.

Predsednik Radnika iz Surdulice Novica Tončev oglasio se posle meča protiv Partizana.

Crno-beli su slavili (2:1) na jugu Srbije, a posle utakmice se priča o poništenom penalu za domaćina. Glavni arbitar je dosudio jedanaesterac za Radnik, ali nakon intervencije VAR sobe odlučio da preinači odluku.

Tončev ide mantrom FK Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je okrivio Srđana Jovanović koji je bio u VAR sobi.

- Moja je obaveza da se kao dugogodišnji sportski radnik sa preko 20 godina iskustva u sportu i nekadašnji potpredsednik FSS oglasim povodom jučerašnjeg sramnog suđenja čoveka koji sebe naziva sudijom - Srđana Jovanovića, na utakmici SLS između Radnika i Partizana - naveo je Tončev.

- Najpre moram da naglasim da mi je izuzetno žao, jer je ovakav čin pokvario jedan fudbalski spektakal koji za malu opštinu poput Surdulice puno znači. Sport je jedna sfera, koja pre svega treba najmlađe da nauči fer-pleju i sportskom duhu, kako da se ponašaju dostojanstevno i kad pobeđuju i kad gube. Uvek sam pružao ruku boljem od sebe, ali pružio bih ruku i poraženom na dobroj igri - dodao je Tončev.

On je naveo da Partizanu nije potrebna pomoć sudija.

- Ekipi poput Partizana ne trebaju 'razne dadilje' u liku ovakvih sudija koji će zarad nekih sitnih interesa da im svojim postupcima više odmognu, nego pomognu. Svaki uspeh Partizana sada će ostati u senci pitanja da li je mogao i drugačiji ishod utakmice da bude, da nije na mestu sudije bilo lice koje je zaslepljeno samo sopstvenim interesima - naveo je Tončev.

Pozvao je i čelnike FSS.

- Moram da pozovem i čelne ljude FSS, koji su obećavali velike promene kada su raznim manevarskim pristupima preuzimali Savez da sada pokažu na delu da će stati na put ovakvim i sličnim postupcima i prestanu da kažnjavaju klubove koji ukazuju na nepravdu - zaključuje se u saopštenju Tončeva.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.