Slovenci skinuli skalp Zvezdi, mogu li i Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenci skinuli skalp Zvezdi, mogu li i Partizanu?

Ekipa iz Kopra priželjkuje iznenađenje.

Trener košarkaša Primorske Jurica Golemac rekao je danas da je Partizan favorit u predstojećem meču ABA lige, ali je dodao da će se njegova ekipa potruditi da iznenadi "crno-bele".

"Partizan je najdominantinija ekipa na početku sezone u regionalnom takmičenju i Evrokupu. Favoriti su, a mi ćemo se potruditi da ih iznenadimo. To možemo da uradimo samo uz pravu količinu energije. Zato pozivam navijače >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da nas podrže sa tribina, da nam daju dodatnu energiju koja je potrebna za pobedu nad ekipom koja je bolja od nas", rekao je Golemac.

Košarkaši Primorske sutra dočekuju Partizan u utakmici drugog kola ABA lige.

Slovenački tim je na početku nove sezone u regionalnom takmičenju izgubio od Crvene zvezde, dok je Partizan bio bolji od Igokee.

Pre dve nedelje ekipe su igrale u polufinalu Superkupa, kada su "crno-beli" pobedli sa 91:77.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIMORSKA SPREMNA ZA CRNO-BELE: Partizan dominira, pokušaćemo da ga iznenadimo

Izvor: Kurir, 11.Okt.2019

Trener košarkaša Primorske Jurica Golemac rekao je danas da je Partizan favorit u predstojećem meču ABA lige, ali je dodao da će se njegova ekipa potruditi da iznenadi crno-bele.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.