Skandal: Za FS Srbije Niš nije bezbedan - Finale Kupa oduzeto Nišu, Zvezda i Partizan igraju na Marakani

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Maj.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal: Za FS Srbije Niš nije bezbedan - Finale Kupa oduzeto Nišu, Zvezda i Partizan igraju na "Marakani"

Iako je ranije bilo potvrđeno, da će se utakmica finala Kupa Srbije u fudbalu, između Zvezde i Partizana igrati na "Čairu", Takmičarska komisija je odlučila "žrebanjem" da to bude na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije  utvrdila je danas postignute rezultate polufinalnih mečeva Kupa Srbije za sezonu 2018/19. posle kojih su plasman u finale izborili FK Crvena zvezda i FK Partizan.

Na osnovu odluke Izvršnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << odbora da se ovlašćuje Takmičarska komisija da samostalno odluči o eventualnoj promeni mesta odigravanja finalnog meča, Takmičarska komisija razmatrala je mogućnost promene mesta odigravanja finalne utakmice Kupa Srbije.

Na osnovu bezbednosnih procena i bolje i kvalitetnije organizacije finalne utakmice, Takmičarska komisija donela je odluku da se finalna utakmica zakazana za 23. maj odigra u Beogradu umesto u Nišu.

Na osnovu uputstva za određivanje parova završnog takmičenja, odnosno finalne utakmice, u prisustvu predstavnika klubova finalista, putem žreba, utvrđeno je da se utakmica igra na stadionu „Rajko Mitić“ sa početkom u 19,00.

Prilikom žreba klubovi su podržali odluku Takmičarske komisije, a klubove su predstavljali Milan Milijaš iz FK Partizan i Goran Negić iz FK Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.