Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2017, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADA TERZIĆ ODGOVARA: Da se smire strasti, ali tu je i ‘peckanje’

Generalni direktor Zvezde odgovorio je Vladimiru Vuletiću.
Medijima su prohujale reči potpredsednika Partizana koje su došle i do Zvezdana Terzića. Njemu nije bilo potrebno puno da odgovori Vuletiću:
– Pa, sami su rekli da su imali potpisan sporazum o reprogramu poreskog duga i da su ga sami raskinuli i naknadno potpisali novi. U momentu UEFA monitoringa ga nisu imali zbog njihove takve odluke, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << rekao je Terzić.
PORUKA UPRAVE PARTIZANA: Zvezdi je svejedno da li igra Evropu, i ovako grupnu fazu nije videla skoro deceniju (FOTO)
Ubrzo nakon toga, ona strana iz Ljutice Bogdana je želela da stavi tačku na ovu raspravu “večitih rivala”, ali na nešto specifičniji način.
– Iskreno se nadam da će CAS u Lozani uvažiti njihovu žalbu. Ali su se sami bez potrebe upetljali u problem. Sa rukovodstvom Partizana imamo korektan odnos, kao što i priliči da ga imamo sa klubom koji je po važnosti drugi klub na ovim prostorima, dovršio je generalni direktor crno-belih, uz jasnu poruku “komšijama” da su drugi klub po važnosti na ovim prostorima.
The post SADA TERZIĆ ODGOVARA: Da se smire strasti, ali tu je i ‘peckanje’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Zvezdan Terzić

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SADA JE JASNIJE: Evo koliko je Partizan novim ugovorom dobio od Telekoma…

Izvor: HotSport.rs, 18.Jan.2017, 11:47

Cifra je veća nego što je bila u prvom ugovoru.. . Usled velikog šoka koji su crno-beli doživeli najavljenom suspenzijom iz Evrope u jednoj od naredne tri godine, klub je reagovao potpisivanjem novog ugovora sa Telekom Srbijom, uz pomoć države.. Neophodna sredstva pomogla su Partizanu da otplati...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.