Partizanov odgovor Terziću: Seti se kako su Zvezdu izbacili iz Evrope i ko je koga disciplinovao na derbiju

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2017, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov odgovor Terziću: Seti se kako su Zvezdu izbacili iz Evrope i ko je koga disciplinovao na derbiju

„Zvezdi je svejedno igra li neko takmičenje pod okriljem UEFA ili ne, budući da nijednu grupnu fazu nije videla skoro deceniju“, rekao je Vladimir Vuletić, potpredsednik kluba iz Humske 1

Prvi večiti derbi u 2017. zakazana je za 1. mart, ali otrovne strelice na relaciji Marakana - Humska počele su da se isapljuju mnogo ranije nego što će fudbaleri Crvene zvezde i Partizana da pokažu ko je bolji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Na konstataciju generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića da povod za odluku UEFA o izbacivanju srpskog osvajača kupa iz Evrope „nisu problem pare, već nepoznavanje propisa“, reagovao je potpredsednik Parnog valjka Vladimir Vuletić.

On je podsetio Terzića da je i klub sa Marakane bio na udaru disciplinskih organa Evropske kuće fudbala, pre tri sezone.

Dr Zvezdan bi trebalo da se seti kako je pre tri godine iskusio pravosnažno izbacivanje Crvene zvezde iz Evrope. Ako on ima pamćenje zlatne ribice, nemaju ga svi, a želju da svoje nepočinstvo prikrije preko napada na Partizan valja tumačiti kao okolnost da je Zvezdi svejedno igra li neko takmičenje pod okriljem UEFA ili ne, budući da nijednu grupnu fazu nije videla skoro deceniju“, rekao je Vuletić u izjavi za Informer.

Zasmetale su funkcioneru crno-belih i ranije Terzićeve izjave, poput one da je „disciplinovao Partizan“.

Čini mi se da njegovo konstantno pominjanje Partizana prelazi u opsesiju, pa iz te opsesije jasno vidi ko je koga disciplinovao na poslednjem derbiju u kojem fudbaleri Crvene zvezde nisu imali šut u okvir gola Partizana“.

Vladimir Vuletić je želeo još da doda:

Simptomatično je da Partizan odgovorno i u duhu fer pleja ne komentariše dešavanja u Crvenoj zvezdi, a da se, češće nego li ranije, u ime ovog kluba oglašava sedma Zvezdina zvezdana zvezda, doktor „Alfa univerziteta“, Zvezdan Terzić. Partizan drži da je krajnje neumesno komentarisati. Verujem da je poznavanje svih propisa UEFA dr Zvezdan mogao da nauči pošavši na seminar UEFA u Hrvatsku 2008.godine,  izgleda najduži u istoriji, sa kojeg se u Srbiju nije vratio puna 34 meseca. Rimljani bi rekli „o tempora, o mores“ - o vremena, o običaji -  kada neko, zalažući se formalno za zdrav rivalitet, opsesivno-kompulzivno živi život susednog kluba“, rekao je za Informer potpredsednik Partizana.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Terzićeva replika Partizanu: Komšije, zašto se ljutite na mene? Vi ste drugi klub po važnosti na ovim prostorima...

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2017

“Žao mi je što su izbačeni iz UEFA takmičenja i iskreno se nadam da će CAS u Lozani uvažiti njihovu žalbu“, poručio je direktor Zvezde..Tako je to kada su u pitanju odnosi Crvene zvezde i Partizana. Dovoljna je i iskra da zapali veliki medijski rat. Posle intervjua prvog operativca Zvezde...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.