Izvor: HotSport.rs, 15.Okt.2015, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAMADANI: Za posrtanje Zvezde i Partizana krive su nesposobne uprave, a ne Fali Ramadani!

Jedan od najpoznatijih fudbalskih menadžera u Srbiji, bez daljnjeg, je Fali Ramadani o kojem se najčešće, obično u najnegativnijem mogućem kontekstu, priča tokom svakog prelaznog roka u Srbiji.

Poznati fudbalski agent, u koga srpska javnost često upire prstom tražeći krivca za posrtaje dva najpoznatja kluba ili reprezentacije, u razgovoru za Sport tvrdi da nije “lovac na glave mladih srpskih igrača”.
– To nema veze s mozgom. To su priče koje plasiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << propale uprave Zvezde i Partizana, koje ništa nisu uradile da pomognu srpskom klupskom fudbalu. Jedino što znaju jeste da prave dugove i da krivicu svaljuju na nekog drugog. Najbitnija stvar je sledeća: zašto o meni loše ne pričaju ti momci koje vodim? – pita se Ramadani i nastavlja.
 – Zašto su svi do jednog dobri sa mnom i mojim saradnicima? Sada imamo oko 60 klijenata iz Srbije, svaki je u odličnim odnosima sa mnom. Mnogi naši fudbaleri mi ne daju piće i ručak da platim, da prespavam u hotelu kad sam u gradu gde igraju. Zovu me da budem njihov gost. Klince koje sada vodimo gledamo kao malo vode na dlanu, a oni nas kao druge roditelje – naglašava menadžer.
 – Mi smo tu da im pomognemo da naprave dobar transfer, plaćamo im školovanje, engleski jezik… Naravno, to nam se posle isplati ako napravimo dobar transfer, ali ne vidim šta je u tome loše?! – rekao je Ramadani.
On je dodao i da ne razgovara za srpske medije jer nema potrebe za tim, te da je u menadžerskom poslu od 1992. godine.
The post RAMADANI: Za posrtanje Zvezde i Partizana krive su nesposobne uprave, a ne Fali Ramadani! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.