Primili me ko brata rođenog

Izvor: Kurir, 05.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primili me ko brata rođenog

Mirnes Šišić, poslednje pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, očekuje da dobrim igrama u crveno-belom dresu potvrdi status reprezentativca Slovenije. Vezni fudbaler visok 191 centimetar otkriva za Kurir da bi voleo da postigne gol u "večitom derbiju" protiv Partizana 22. februara. Slovenac kaže da su mu pasije mali fudbal i tenis, a da u Beogradu neće praktikovati naviku da se posle poraza svog tima kući vraća taksijem.  Šta očekujete od dolaska u Crvenu zvezdu?
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTAJEM I NIJE MI ŽAO!

Izvor: Press, 04.Feb.2009, 05:40

Nenad Milijaš: Sigurno neću napustiti Crvenu zvezdu ove zime! Biću bar još šest meseci na „Marakani" jer želim da osvojimo oba trofeja. .Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš ostaće na „Marakani" do kraja sezone! Najbolji fudbaler aktuelnog vicešampiona Srbije potvrdio je da neće...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.