Pantić: Đinđić imao rešenje za sve probleme

Izvor: Beta Video, 12.Mar.2015, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantić: Đinđić imao rešenje za sve probleme

BEOGRAD - Među građanima koji su u ``Šetnji za Zorana`` je i sportski novinar Milojko Pantić koji je ocenio da je Đinđić imao rešenje za sve probleme od Kosova, do sportskih klubova i da bi, da je on živ, ``i Zvezda bila živa``. ``To ne važi samo za Zvezdu. I Partizan bi bio živ i ovi klubovi ne bi bili u rukama kriminala``, kazao je Pantić. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Pantić: Đindić ne bi dozvolio da se građanima pleni imovina zbog neplaćenih računa

Izvor: Beta Video, 12.Mar.2015

BEOGRAD - Sportski novinar Milojko Pantić je istakao da pokojni premijer Zoran Đindić ne bi dozvolio da se građanima pleni imovina zbog neplaćenih računa, a da Zvezda i Partizan, i pored dugova od miliona evra, neometano održavaju utakmice na stadionima. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.