PRETE ZVEZDI I PARTIZANU: TSC doveo pojačanje iz evropskog velikana

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 23:00

PRETE ZVEZDI I PARTIZANU: TSC doveo pojačanje iz evropskog velikana

Potpisao trogodišnji ugovor.

Mladi napadač Damjan Dostanić predstavljen je u Bačkoj Topoli kao prvo veliko pojačanje FK TSC za sledeću sezonu.

- Od prvog trenutka osećam se ovde veoma dobro, prihvatili su me odmah. Takođe, veoma su dobri uslovi, kada pogledam terene, zaista sam zadovoljan - rekao je Dostanić na predstavljanju u Fudbalskoj akademiji TSC u Bačkoj Topoli.

Dostanić je ocenio i da je za njega ovo veoma dobra odluka i da smatra da je izabrao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobar put da se razvije kao fudbaler baš u TSC.

- Želim i da učestvujem i u nastavku dobrih rezultata sa kojima je ovaj klub počeo pre nekoliko godina - kazao je osamnaestogodišnji Dostanić, koji se na konferenciji pojavio u dresu TSC.

Šef stručnog štaba TSC Zolatan Sabo je izrazio zadovoljstvo što je TSC uspeo da u svoje redove dovede Dostanića, koji dolazi iz velike Ajaksove škole fudbala.

- Damjan je reprezentativac Srbije i veliki potencijal. Uveren sam i da je za nas on zaista veliko pojačanje, a na njemu će biti da to dokaže - rekao je Sabo.

Sabo je istakao da je sasvim sam siguran da će mladi Dostanić „opravdati očekivanja i da će se u TSC dobro osećati“, kao i da će mu klub iz Bačke Topole poslužiti za to da napravi prve korake u ozbiljnom profesionalnom fudbalu i životu.

- Izuzetno mi je drago sto smo doveli ovakvo talentovanog momka i želim mu svu sreću, i puno uspeha, prvo sa TSC-om, a zatim u daljem toku karijere - kazao je šef struke u TSC.

Dostanić, koji dolazi iz holandskog Ajaksa, rođen 2001. godine u Roterdamu i napadač je omladinske reprezentacije Srbije. Mnogi ga porede sa nekadašnjim napadačem Partizana i reprezentacije Srbije Aleksandrom Mitrovićem, pre svega po osećaju za gol i po stilu igre. Dostanić je sa TSC potpisao trogodišnji ugovor
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.