TSC ozvaničio veliko pojačanje pred duel sa Zvezdom!

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2020, 15:51

TSC ozvaničio veliko pojačanje pred duel sa Zvezdom!

Napadač Damjan Dostanić predstavljen je danas u Bačkoj Topoli kao prvo veliko pojačanje fudbalskog kluba TSC za sledeću sezonu.

Dostanić je sa TSC-om potpisao trogodišnji ugovor, a već danas se priključio ekipi na treninzima u Bačkoj Topoli.

"Od prvog trenutka osećam se ovde veoma dobro, prihvatili su me odmah. Takodje, veoma su dobri uslovi, kada pogledam terene, zaista sam zadovoljan", rekao je Dostanić na predstavljanju.

Ovaj mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napadač je u četvrtak doputovao u Srbiju, a odmah potom je stigao u Bačku Topolu, gde se upoznao sa uslovima u Fudbalskoj akademiji.

Dostanić je rekao da je za njega ovo veoma dobra odluka i da smatra da je izabrao dobar put da se razvije kao fudbaler baš u TSC-u.

"Želim i da učestvujem i u nastavku dobrih rezultata sa kojima je ovaj klub počeo pre nekoliko godina", kazao je osamnaestogodišnji Dostanić, koji se na konferenciji pojavio u dresu TSC-a.

Trener Zolatan Sabo je izrazio zadovoljstvo što je TSC uspeo da u svoje redove dovede Dostanića, koji dolazi iz Ajaksove škole fudbala.

"Damjan je reprezentativac Srbije i veliki potencijal. Uveren sam i da je za nas on zaista veliko pojačanje, a na njemu će biti da to dokaže", rekao je Sabo.

-

-

Sabo je istakao da je siguran da će Dostanić "opravdati očekivanja i da će se u TSC-u dobro osećati", kao i da će mu klub iz Bačke Topole poslužiti za to da napravi prve korake u ozbiljnom profesionalnom fudbalu i životu

"Izuzetno mi je drago sto smo doveli ovakvo talentovanog momka i želim mu svu sreću i puno uspeha, prvo sa TSC-om, a zatim u daljem toku karijere", rekao je on.

Dostanić, koji dolazi iz holandskog Ajaksa, rodjen 2001. godine u Roterdamu i napadač je omladinske reprezentacije Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TSC doveo veliko pojačanje

Izvor: B92, 12.Jun.2020

Napadač Damjan Dostanić predstavljen je u Bačkoj Topoli kao prvo veliko pojačanje fudbalskog kluba TSC za sledeću sezonu...Ovaj mladi napadač je u četvrtak doputovao u Srbiju, a odmah potom je stigao u Bačku Topolu, gde se upoznao sa uslovima u Fudbalskoj akademiji...Dostanić je sa TSC-om potpisao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.