Iz Ajaksa u TSC, tim iz Bačke Topole predstavio Dostanića

Izvor: RTS, 12.Jun.2020, 17:48

Iz Ajaksa u TSC, tim iz Bačke Topole predstavio Dostanića

Doskorašnji napadač iz omladinskog pogona Ajaksa Damjan Dostanić predstavljen je u Bačkoj Topoli kao veliko pojačanje ekipe TSC-a.
Dostanić u TSC dolazi iz omladinskog pogona Ajaksa, koji važi za jedan od najboljih, ako ne i najbolji na svetu.

"Od prvog trenutka osećam se ovde veoma dobro, prihvatili su me odmah. Takođe, veoma su dobri uslovi, kada pogledam terene, zaista sam zadovoljan", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao je Dostanić na predstavljanju u Fudbalskoj akademiji TSC u Bačkoj Topoli.
Mladi napadač je ocenio da je napravio dobru odluku i da smatra da je izabrao dobar put da se razvije kao fudbaler baš u TSC-u.
"Želim da učestvujem i u nastavku dobrih rezultata sa kojima je ovaj klub počeo pre nekoliko godina", kazao je osamnaestogodišnji Dostanić.
Šef stručnog štaba TSC Zolatan Sabo je izrazio zadovoljstvo što je TSC uspeo da u svoje redove dovede Dostanića, koji dolazi iz velike Ajaksove škole fudbala.
"Damjan je reprezentativac Srbije i veliki potencijal. Uveren sam i da je za nas on zaista veliko pojačanje, a na njemu će biti da to dokaže. Uveren sam da će opravdati očekivanja i da će se u TSC-u dobro osećati", rekao je Sabo.
"Izuzetno mi je drago sto smo doveli ovakvo talentovanog momka i želim mu svu sreću, i puno uspeha, prvo sa TSC-om, a zatim u daljem toku karijere", kazao je šef struke TSC-a
Dostanić, koji dolazi iz holandskog Ajaksa, rođen je 2001. godine u Roterdamu i napadač je omladinske reprezentacije Srbije.
Mladi napadač potpisao je trogodišnji ugovor sa ekipom iz Bačke Topole i odmah se priključio saigračima na treninzima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.