Iz Ajaksa u TSC, tim iz Bačke Topole predstavio Dostanića

Doskorašnji napadač iz omladinskog pogona Ajaksa Damjan Dostanić predstavljen je u Bačkoj Topoli kao veliko pojačanje ekipe TSC-a.

Dostanić u TSC dolazi iz omladinskog pogona Ajaksa, koji važi za jedan od najboljih, ako ne i najbolji na svetu.

"Od prvog trenutka osećam se ovde veoma dobro, prihvatili su me odmah. Takođe, veoma su dobri uslovi, kada pogledam terene, zaista sam zadovoljan", rekao je Dostanić na predstavljanju u Fudbalskoj akademiji TSC u Bačkoj Topoli.

Mladi napadač je ocenio da je napravio dobru odluku i da smatra da je izabrao dobar put da se razvije kao fudbaler baš u TSC-u.

"Želim da učestvujem i u nastavku dobrih rezultata sa kojima je ovaj klub počeo pre nekoliko godina", kazao je osamnaestogodišnji Dostanić.

Šef stručnog štaba TSC Zolatan Sabo je izrazio zadovoljstvo što je TSC uspeo da u svoje redove dovede Dostanića, koji dolazi iz velike Ajaksove škole fudbala.

"Damjan je reprezentativac Srbije i veliki potencijal. Uveren sam i da je za nas on zaista veliko pojačanje, a na njemu će biti da to dokaže. Uveren sam da će opravdati očekivanja i da će se u TSC-u dobro osećati", rekao je Sabo.

"Izuzetno mi je drago sto smo doveli ovakvo talentovanog momka i želim mu svu sreću, i puno uspeha, prvo sa TSC-om, a zatim u daljem toku karijere", kazao je šef struke TSC-a

Dostanić, koji dolazi iz holandskog Ajaksa, rođen je 2001. godine u Roterdamu i napadač je omladinske reprezentacije Srbije.

Mladi napadač potpisao je trogodišnji ugovor sa ekipom iz Bačke Topole i odmah se priključio saigračima na treninzima.

четвртак, 23. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара