POJAČANJE ZA DERBI: Kuzmić će imati rivala u reketu Partizana (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2017, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAČANJE ZA DERBI: Kuzmić će imati rivala u reketu Partizana (VIDEO)

Centar crno-belih će debitovai u Superligi.

Zbog povrede je Uroš Luković propustio meč sa Vršcem, ali bi mogao da zaigra protiv Crvene zvezde.
Sutra je na programu ‘večiti derbi’ u okviru drugog kola Superlige, veliko pojačanje za tim Partizana bi mogao da bude Luković koji je propustio prvi duel u domaćem prvenstvu zbog povrede koju je zaradio protiv Cedevite. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Posle rekordno kratke najave za duel sa Crvenom zvezdom, Aleksandar Džikić je izjavio da se do sutra očekuje oporavak visokog centra koji ove sezone znatno utiče na igru Partizana.
Sutra je od 20 časova na programu ‘večiti derbi’ u kojem ulogu favorita ima domaćin, Zvezda, koja je osvojila ABA ligu. Oba tima su slavila u prvom kolu srpskog šampionata, Crvena zvezda je dosta lakše izašla na kraj sa Spartakom dok je Partizan imao poteškoće protiv Vršca.
FOTO: STARSPORT

The post POJAČANJE ZA DERBI: Kuzmić će imati rivala u reketu Partizana (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SPORT NA TV: Derbi, duel Srba u Premijer ligi, pa sve ostalo

Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 08:48

Današnji dan nije prebogat sadržajem, ali će svakako imati šta da se pogleda.. Due dana je bez sumnje večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana u košarci u okviru Košarkaške lige Srbije. . Crvena zvezda je formalni domaćin, a susret je zakazan za 20 časova, uz prenos na prvom programu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.