Omladinski večiti derbi: Petarda Zvezde!

Izvor: Mondo, 24.Apr.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinski "večiti derbi": Petarda Zvezde!

Osam dana nakon "večitog derbija" u seniorskoj kategoriji i omladinci Partizana i Crvene zvezde odigrali meč. Ubedljiva pobeda crveno-belih.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Seniori Crvene zvezde i Partizana su prethodne subote po 151. put odigrali "večiti derbi", koji nije naročito ispunio očekivanja navijača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali su zato omladinci ovih klubova osam dana posle te utakmice odigrali odličan meč po kiši.

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da posle preokreta savladaju Partizan u gostima, i to ubedljivo. U Zemunelu je bilo - 5:2!

Crno-beli će imati za čim da žale u ovom meču jer su dva puta vodili. Prvo je Stefan Ilić u 16. minutu doveo Partizan u vođstvo, da bi Joveljić izjednačio u 23. minutu. Ponovo su crno-beli poveli preko Petrova, ali je mladi Zvezdin napadač postigao još jedan pogodak svega minut kasnije.

Partizan je "pao" u igri posle novog izjednačenja, pa su crveno-beli preko Cvetkovića, Joveljića i Ilića - postigli još tri gola i ostvarili vrlo ubedljivu pobedu u gostima.

Ne samo da su u ovom meču uspeli da pobede najljućeg rivala, nego su takođe uspeli da "preskoče" crno-bele na tabeli Omladinske lige i tako se za korak približili tome da naredne sezone učestvuju u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.