Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2016, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDIN DAN: I Koromanova deca bolja od Partizana

Kadeti Crvene zvezde savladali su vršnjake iz Partizana u Zemunelu 3:1 (1:0).

Pelcer omladinaca preuzeli su kadeti. Posle “petarde” starijih drugara, kadeti Crvene zvezde su u Zemunu sa 3:1 savladali Partizan. Četu Ognjena Koromana do pobede je vodio mladi vezista Stefan Mihajlović koji je dva puta matirao golmana Partizana, Popovića.
RAZLOG ZBOG KOG JE MESI IMAO GOLGETERSKI POST: Probao je srpsku dunjevaču?
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvena zvezda je povela golom Mihajlovića u 25. minutu, ali je Partizan stigao do izjednačenja preko Maksimovića u 62. minutu. Samo tri minuta kasnije crveno-beli su ponovo poveli i ponovo je gol dao Mihajlović. Na kraju sve dileme oko pobednika meča rešio je Vukamnović pogotkom u 75. minutu.
PUKLA PETARDA U ZEMUNELU: Zvezda napunila mrežu večitog rivala i dobila centarfora za budućnost
Partizan je i pored poraza drugi na tabeli sa 51 bodom, tri manje od lidera OFK Beograda. Crvena zvezda je treća sa 47 osvojenih bodova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda zadala JOŠ JEDAN težak udarac Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2016

Pravi potop Partizana danas u ''Zemunelu''....Posle Zvezdinih omladinaca koji su tokom prepodneva deklasirali vršnjake iz Partizana sa 5:2 usred ''Zemunela'', i Zvezdini kadeti su zatim na istom mestu slavili u derbiju 24. kola Kadetske lige Srbije!..Ovoga puta bilo je 3:1 u korist Crvene zvezde, a...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.