Održan žreb za Kup Radivoj Korać 2024.

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Jan.2024, 22:37

Održan žreb za Kup "Radivoj Korać" 2024.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski prisustvovala je izvlačenju parova za četvrtfinale Kupa „Radivoj Korać“ zajedno sa predsednikom Košarkaškog saveza Srbije Predragom Danilovićem. Ceremoniji žreba prisustvovali su treneri Zvezde i Partizana Janis Sferopulos i Željko Obradović, prvotimci i reprezentativci Srbije, kao i predstavnici svih klubova učesnika.

Gradonačelnica Sotirovski zahvalila je Košarkaškom savezu Srbije na ukazanom poverenju istakavši >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << da smo u fer atmosferi prošle godine u Nišu obeležili vek košarke, odakle smo ispratili najbolje srpske košarkaše na svetsko prvenstvo i u juniorskoj konkurenciji postali prvaci Evrope.

Za „Žućkovu levicu“ boriće se osam košarkaških klubova, Borac iz Čačka, i Čačak 94, Crvena zvezda, FMP, Mega, Vojvodina, Partizan i Hercegovac.

U četvrtfinalu će se sastati Borac Čačak i Čačak 94, Crvena zvezda i FMP, Mega i Vojvodina i Partizan i Hercegovac.

Trofej brani Crvena zvezda. Finale će se igrati u nedelju od 21 čas.

Uoči izvlačenja parova za četvrtfinale minutom ćutanja odata je počast preminulom košarkašu i treneru Dejanu Milojević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.