Nekadašnja želja Zvezde među “zmajevima”, Živković iz Partizana blizu

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jan.2014, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnja želja Zvezde među “zmajevima”, Živković iz Partizana blizu

Dan pošto je Zoran Milinković promovisan u novog trenera Voždovca, sa krova šoping centra u Zaplanjskoj ulici odjeknula je nova „bomba“. Ovoga puta, radi se o igraču sredine terena.
(FOTO: FK Voždovac)
Mario Božić, tridesetogodišnji internacionalac i reprezentativac Bosne i Hercegovine, parafirao je šestomesečni ugovor. Vezista koji je igrao za 11 klubova iz sedam različitih zemalja, a koji je stigao iz grčkog Panahaikija, bez sumnje predstavlja najzvučnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pojačanje dosadašnjeg prelaznog roka - sa velikim zadovoljstvom potvrdio je sportski direktor, Zoran Perić:
Domaća sportska javnost Božića najbolje pamti u dresu Slovana, odnosno iz vremena kada je klub iz Bratislave, u kvalifikacijama za Ligu Evrope, eliminisao Crvenu zvezdu!
Taj dvomeč je, štaviše, Tuzlanina ekspresno učinio željom Roberta Prosinečkog, pobudivši i paralelno interesovanje u Humskoj – bez realizacije transfera.
Voždovac je potpisao i ugovor do kraja sezone sa Markom Pavićevićem. Napadač (27), u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Takovo, Sevojno, užičku Slobodu, kiprski Etnikos Ahna i čačanski Borac.
Dan kada se Partizan otisnuo u Tursku, Zmajevi su iskoristili da se ustreme na još jednog prolećnog aduta.
Iako još nije osetio veštačku podlogu među oblacima, sva je prilika da bi Marko Živković mogao da utvrdi bekovsku poziciju Zmajeva, kao pozajmljeni igrač.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.