Milinković: Cilj Voždovca je opstanak u Super ligi

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jan.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Cilj Voždovca je opstanak u Super ligi

Pre nego što je na krovu šoping centra u Zaplanjskoj ulici prihvatio crveno-beli šal sa znakom Zmaja i održao prvi trening, Zoran Milinković je i zvanično promovisan u novog trenera Voždovca.
Veliki je izazov raditi u Super ligi, pa sam rado prihvatio poziv dugogodišnjeg prijatelja, predsednika Marka Zdravkovića, da pomognem klubu u borbi za opstanak. Sa dva boda iznad zone ispadanja, zadatak nije ni malo lak – ističe Zoran Milinković.
Nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << stručnjak Vojvodine, OFK Beograda i Spartaka je tako, po odlasku iz grčkog Arisa, nasledio 16 bodova koje su Zmajevi jesenas osvojili pod vođstvom Nenada Lalatovića, novog trenera Napretka.
Nije momenat za velika obećavanja. Mesec i kusur dana koje imamo, predstavlja jako kratak period za spremanje ekipe i pristupanje prvenstvu. Ne sumnjam u momke koji su ostali, a koji poseduju lep potencijal, ali je neophodno i da se tim osveži.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Nekadašnja želja Zvezde među “zmajevima”, Živković iz Partizana blizu

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jan.2014

Dan pošto je Zoran Milinković promovisan u novog trenera Voždovca, sa krova šoping centra u Zaplanjskoj ulici odjeknula je nova „bomba“. Ovoga puta, radi se o igraču sredine terena.. (FOTO: FK Voždovac). – Mario Božić, tridesetogodišnji internacionalac i reprezentativac Bosne i Hercegovine,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.