NAJAVA DANA (nedelja, 25.oktobar): Derbi za prvo mesto Zvezde i Vojvodine, a tu je i engleski, španski i italijanski fudbal

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2016, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (nedelja, 25.oktobar): Derbi za prvo mesto Zvezde i Vojvodine, a tu je i engleski, španski i italijanski fudbal

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Punom parom napred u novi sportski dan. Zahuktava se lokomotiva Superlige Srbije. Danas su nam na domaćim terenima najinteresantniji mečevi koje igraju večiti rivali. Naravno, poslastica dana je derbi jesenjeg dela sezone u kom se nadigravaju Crvena zvezda i besprekorna Vojvodina pod dirigentskom palicom Nenada Lalatovića. Naravno, tu je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i meč koga igra solidni Metalac sa Partizanom koji u Gornji Milanovac stiže nošen motivacijom koju može doneti jedino pobeda nad večitim rivalom.

I to nije sve, jer igra se i u Engleskoj, Italiji, Španiji, Rusiji i Francuskoj. U našoj redovnoj rubrici izdvojili smo najinteresantnije mečeve nacionalnih liga ovih zemalja. U Španiji igra Atletiko Madrid i La Korunja, engleski fudbal donosi meč između Vest Hema i Sautemtona, dok se u Italiji igraju mečevi između Intera i Bolonje i Torina i Rome…

Ako ste mislili da je samo bogata sportska ponuda ono što nas inspiriše i vodi kroz nedeljni dan, onda je naš savet da još malo bolje zaronite u MOZZARTOV svet. U njemu vas čeka i jedinstvena ponuda Trostrukog superpara koja daje šansu da neke od mečeva i to samo u MOZZARTU odigrate po višim kvotama. Zato, neka dan počne na radost svih nas sportskih sladokusaca, i fudbalskih hedonista.   

2703: METALAC – PARTIZAN, 17.00

(Fudbal, Srbija 1)

Partizan stiže u Gornji Milanovac sa velikom dozom samopouzdanja. Crno-beli su vezali četiri trijumfa, u prošlom prvenstvenom kolu su slavili protiv večitog rivala. Na tri prethodna prvenstvena meča Metalca došlo je 0-1 gola. Partizan je dobio pet od poslednjih šest mečeva protiv tima iz Gornjeg Milanovca.

2705: CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA, 19.00

(Fudbal, Srbija 1)

Slobodno se može reći da je ovo derbi prvog dela prvenstva. Vojvodina dolazi kao lider i ekipa koja nema poraz od Crvene zvezde u prethodna dva meča. Novosađani su poslednji put poraženi 18.avgusta u sudaru sa AZ Alkmarom. Crveno-beli igraju efikasne mečeve ove sezone, ali na poslednja dva prvenstvena došlo je 0-2.

2009: VEST HEM – SAUTEMPTON, 17.00

(Fudbal, Engleska 1)

Sautempton je u sjajnoj formi. Sveci su vezali tri trijumfa. Za razliku od gostiju Vest Hem se dobrano muči. Seriju od četiri poraza  prekinuli su neubedljivom pobedom protiv Akrintnona. U prošlosezonskim utakmicama slavili su domaćini. Na poslednja dva susreta Sautemptona došlo je 0 – 2 gola.

1003: TORINO – ROMA, 12.30

(Fudbal, Italija 1)

Roma na poslednja tri susreta ima samo jednu pobedu. Torino je bez trijumfa od 28.avgusta i duela sa Bolonjom. Gledajući statistiku Roma je veliki favorit. Poslednji put Bikovi su bili bolji od tima iz prestonice 2007.godine.

1006: INTER – BOLONJA, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

Inter se vratio na pravi put. Ekipa Franka De Bura vezala je dve pobede. Zaniljivo je da je na poslednjih pet mečeva Intera došlo 2-3 gola. Bolonja je poslednji put trijumfovala protiv Intera 2013.godine.

1009: FJORENTINA - MILAN, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Poslednja tri međusobna susreta ovih rivala značila su pobedu domaćina, računajući tu i dva susreta u Firenci. Poslednjih šest su završena u omeru od dva do tri gola. Milan je na poslednjih šest gostovanja postigao makar po gol, ali na poslednja četiri susreta Fjorentine kod kuće nismo videli više od gola.

3008: HOFENHAJM - ŠALKE, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Neko će morati da promeni ploču. Jer sva četiri susreta Hofenhajma u ovoj bundesligaškoj sezoni završena su nerešenim rezultatom. Sva četiri susreta Šalkea završena su porazom tima iz Gelzenkirhena. U tih četiri poraza Šalke je postigao samo jedan gol. Doduše, poslednja tri susreta sa Hofenhajmom je dobio.

4007: ATL. MADRID - LA KORUNJA, 16.15

(Fudbal, Španija 1)

Atletiko je uz Sevilju i Real jedini neporaženi tim u ovoj sezoni u Španiji, Deportivo na dva gostovanja nije postigao ni gol, a Madriđane nije savladao od 2009. godine. Ako računamo samo sudare na “Visente Kalderonu“ poražavajuć učinak za Depor: čak deset pobeda Atletika u nizu. Poslednjih pet bez primljenog gola.

5009: NANSI - NICA, 17.00

(Fudbal, Francuska 1)

Nica je jedina u prvenstvu bez poraza, Nansi ima jednu pobedu. U šest mečeva postigao je samo tri gola. U martu je, doduše, savladao Nicu kod kuće sa 1:0. Uostalom, ima odličan skor sa Nicom na domaćem terenu: u poslednjih 13 utakmica čak 11 pobeda uz po jedan poraz i remi. Poslednja četiri sudara sa Nicom kod kuće rešio je u svoju korist bez primljenog gola.

5010: MARSELJ - NANT, 20.45

(Fudbal, Francuska 1)

Identičan učinak ovih rivala u prvih šest kola: pobeda, po dva remija i tri poraza. S tim da Marselj barem postiže golove, Nant je sa dva pogotka najgori napad u ligi. Na čak četiri njegove utakmice nismo videli više od gola. Na poslednjih osam duela ova dva tima nismo videli više od dva gola.

4309: ANŽI - ZENIT, 18.30

(Fudbal, Rusija 1)

Zenit bez poraza, sa 16 golova je bio najefikasniji tim u uvodnih sedam kola ruskog prvenstva. U sudarima sa Anžijem nanizao je pet pobeda, četiri u toj seriji došla su uz barem tri gola na utakmici. Anži ima samo jednu pobedu u poslednjih 15 utakmica sa Zenitom. Tim iz Sankt Peterburga je u seriji od pet pobeda ako računamo i Kup i Ligu Evrope.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.