Milivojević se izvinjavao saigračima u Olimpijakosu

Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević se izvinjavao saigračima u Olimpijakosu

Atinski klub ipak ne odustaje od želje da otkupi ugovor srpskog internacionalca od Anderlehta

Evropska avantura Olimpijakosa za ovu sezonu završena je u dvomeču sa Dnjeprom, a posle poraza u večitom derbiju sa Panatinaikosom i titula visi na koncu. Vlasnik Evangelos Marinakis traži odgovornost. A jedini spreman da je se prihvati jeste - Luka Milivojević.

Naime, prema izveštajima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Grčke Marinakis je posle ispadanja od Dnjepra uleteo u svlačionicu i žestoko se obrušio na igrače. Postrojena ekipa, pa i trener Vitor Pereira, nemo su slušali predavanje, a kada se ono završilo istupio je samo bivši fudbaler Crvene zvezde. Milivojević se navodno izvinio saigračima zbog crvenog kartona dobijenog na revanšu da Ukrajincima na Karaiskaki stadionu koji je praktično i oduzeo grčkoj ekipi nadu da će nadoknaditi minus iz prvog duela.

"Želim ovde, pred svima, da se izvinim za isključenje", citiraju grčki mediji Milivojevićev kratki govor.

Marinakis je potom nastavio sa kritikama izgleda preterano opuštenog tima i od najiskusnijih igrača kakvi su Janis Manijatis, golman Roberto Himenez, te Alehandro Domingez i David Fuster zatražio da zavedu red u svlačionici.

Međutim, da li zbog iskrenosti ili uopšteno više nego solidnog utiska koji je Milivojević ostavio u prvih nekoliko meseci u Atini, tek Marinakis nije sekao preko kolena. Bar kada je srpski internacionalac u pitanju. Luki će, dalje navode kolege iz Grčke, biti ponuđen ostanak na Pireju. Samo još da se sa Anderlehtom pronađe zajednički jezik oko visine obeštećenja.

"Olimpijakos želi da Milivojević ostane. A i Luka želi isto. Mnogo je napredovao u Atini i postao nezamenljiv igrač za grčki klub. I uskoro ćemo postići dogovor. Ništa još nije definitivno odlučeno, ali uverem sam da će se sve završiti na pozitivan način za sve umešane strane", optimista je Milivojevićev menadžer Ranko Stojić.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.