MORAĆE I ZVEZDA I PARTIZAN DRUGAČIJE! Predsednik Vučić o navijačima i stanju SPORTA u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 00:13

"MORAĆE I ZVEZDA I PARTIZAN DRUGAČIJE!" Predsednik Vučić o navijačima i stanju SPORTA u Srbiji

Oni koji dođu na Nacionalni stadion neće ići na obične.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, tokom gostovanja u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji, govorio i o izgradnji modernih stadiona u našoj zemlji.

- Napravili smo takve planove da imam tremu o tome da li ćemo uspeti. Mnogo toga smo krenuli da gradimo, stadion se gradi od maja. Naš najveći problem je to što ne možete da privatizujete klubove jer niko neće da ulaže novac tamo gde glavnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reč vode navijači i rukovodstvo kluba. Mi svi što smo im sponzori (Telekom...), to je reket koji se otima od države. Ovde bi svi da ne budu privatne nego državne pare. I što više dajete to je više "Vučiću, p****u". Zdrav sistem će biti onda kad budemo imali privatnog vlasnika kluba. Vidite Čukarički, TSC i Megu. Ništa ne dobijaju od države. Sad će da stave naslov "Vučić priznao", priznao sam. Oni koji dođu na nacionalni stadion, neće više ići na obične, kao što više niko ne ide Ibarskom magistralom nego autoputem. Tako niko neće ići na neuređene stadione. I onda će Zvezda i Partizan morati drugačije. Nije lako ni onima koji vode te klubove, jer moraju da ispune očekivanje navijača. Što bi privatnici ulagali kad vide da nema profit i ne pita se ništa? - konstatovao je predsednik Srbije.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"I Partizan i Zvezda će promeniti svoje navike"

Izvor: B92, 06.Feb.2024

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je gradnja Nacionalnog stadiona važna zato što će doneti i nove standarde u fudbalu...Takođe je poručio da će i Partizan i Zvezda morati da menjaju svoje navike..."Teško će ići na slabije stadione. Teško. Zato što svi hoće nove standarde", rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.