I Partizan i Zvezda će promeniti svoje navike

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 00:22

"I Partizan i Zvezda će promeniti svoje navike"

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je gradnja Nacionalnog stadiona važna zato što će doneti i nove standarde u fudbalu.

Takođe je poručio da će i Partizan i Zvezda morati da menjaju svoje navike.

"Teško će ići na slabije stadione. Teško. Zato što svi hoće nove standarde", rekao je Vučić u Ćirilici na Hepiju.

Kazao je da će Nacionalni stadion imati grejače, da će tu moći da se kupi hamburger, sladoled, kokice i sve drugo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i da će se ljudi tu osećati bezbednije.

"Onda ćeš da vidiš ko će da dolazi na ove neuređene stadione. Onda će i Partizan i Zvezda da promene svoje navike. Nije lako ni ljudima koji vode te klubove, zato što moraju da uvek ispune najviše zahteve navijača, a finansijska situacija nije jednostavna. Što bi privatnici ulagali, kad ne vide interes", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ O NACIONALNOM STADIONU: „On nam donosi nove standarde, Zvezda i Partizan će morati da se menjaju!“ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2024

Jedan od najvećih projekata naše zemlje Predsednik Aleksandar Vučić izneo je večeras značajnu izjavu o planovima za izgradnju Nacionalnog stadiona, naglašavajući da će ovaj projekat postaviti nove standarde u fudbalu. Tokom gostovanja u emisiji „Ćirilica“ na televiziji Hepi, Vučić je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.