MARKOVIĆ ĆE POVESTI SAIGRAČE U VEČITI DERBI: Motivacioni GOVOR je ipak prepustio OVOM fudbaleru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 16:46

MARKOVIĆ ĆE POVESTI SAIGRAČE U VEČITI DERBI: Motivacioni GOVOR je ipak prepustio OVOM fudbaleru!

Crno-beli dočekuju Zvezdu u nedelju (18).

Partizan će u nedelju (18) dočekati Crvenu zvezdu, u prvom derbiju nove sezone, a Stanojevićeve izabranike u boj sa večitim rivalom povešće kapiten Lazar Marković.

Bivši fudbaler Liverpula imaće dodatni motiv da bude što bolji i kao primer nadahne ostale da budu inspirisani za duel sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << večitim rivalom.

– Pa meni je čast naravno i velika odgovornost, ovo je najveća utakmica u srpskom fudbalu i to je velika čast – kaže Marković, ali otkriva da će Lola Smiljanić održati motivacioni govor pred meč.

– Neću ništa specijalno da kažem, ispred mene je Lola Smiljanić, on drži posebnu reč i svi znamo šta treba da radim - istakao je Lazar Marković.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.