VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU PRED DERBI, NIJE SAMO PAVKOV: Na Partizan bez važnog igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 08:40

VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU PRED DERBI, NIJE SAMO PAVKOV: Na Partizan bez važnog igrača (FOTO)

Najveći meč srpskog fudbala igra se sutra od 18 časova.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18 časova gostuju Partizanu u prvom ovosezonskom večitom derbiju, a klub iz Ljuitice Bogdana suočio se sa velikim hendikepom pred taj meč.

El Fardu Ben propustiće utakmicu protiv večitog rivala zbog povrede, kako saznaje ''Sportski žurnal'', a samo u slučaju naglog popravka trenutke njegove situacije bi mogao da se nađe u sastavu Dejana Stankovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Reprezentativac Komorskih ostrva povredio se u duelu Lige Evrope protiv Brage i šanse da povredu sanira do sutra su minimalne. U pitanju je povreda prepone i igranje Bena bi bilo veliki rizik koji bi mogao da dovede do pogoršanja situacije i znatno duže pauze što bi bio još veći hendikep za crveno-bele.

Dobro je Liverpul ušao u novu sezonu, primio je samo jedan gol u četiri kola, pa bi danas (16.00) sve osim pobede nad Kristal Palasom bilo iznenađenje. Kvota na keca je 1,25, a na kombinazziju 1&3+ 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Kristal Palas.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Olga Kalenčug, novinarka ukrajinskog Šahtjora
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO ĆE ZAPALITI GROBARE: Partizan najavio večiti derbi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021

Meč se igra od 18 časova na stadionu crno-belih...Ovaj vikend Superlige Srbije, tačnije deveto kolo, obeležiće prvi ovosezonski derbi u kojem će Partizan na stadionu u Humskoj dočekati aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu od 18 časova...Uvertira za ovaj meč bile su evropske utakmice u kojima su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.